Kadın Voleybol Takımımız ÜNİLİG’i 2.olarak tamamladı.

yaşar üniv. voleybol 2.lik

Üniversiteler Spor Ligi’nde (ÜNİLİG) son üç yılı namağlup şampiyon olarak tamamlayan Kadın Voleybol takımımız, bu yıl da şampiyonluk parolasıyla çıktığı şampiyonada Türkiye ikinciliğini kazandı. İzmir’de düzenlenen ÜNİLİG sekizli finallere maç kaybetmeden gelen takımımız burada oynadığı üç grup maçını ve ardından Elazığ Üniversitesi ile oynadığı yarı final maçını kazanarak finale kaldı.

Finalde rakip son iki yılda olduğu gibi yine İstanbul Üniversitesi idi. Başa baş geçen setleri daha az hata yaparak kazanan İstanbul Üniversitesi maçı da 3-0 kazanarak bu senenin şampiyonu oldu. İkinci kadın voleybol takımız olurken üçüncülük kupasının sahibi ise; Elazığ Üniversitesi’ni 3-2’lik skorla geçen Giresun Üniversitesi oldu.