Sporcu Yetenekleri Bursları Hakkında

Üniversitemizde Mütevelli Heyeti onayı ile spor alanında başarı sahibi olmuş öğrencilere, spor, sanat alanlarında yeterli başarı düzeyini sürdürmek koşuluyla öğrencilikleri süresince yetenek bursu imkanı sunularak öğrenimlerini gerçekleştirmelerine destek olunmaktadır.

2018 – 2019 Akademik Yılı için yetenek bursuna başvurmak isteyen adayların, 01 Haziran – 15 Temmuz 2018 tarihleri arasında aşağıdaki linkten veya ana sayfadan ulaşabileceği başvuru formunu, bilgisayar ortamında doldurarak üniversitemiz Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü Spor Aktiviteleri Sorumlusu’na elden teslim etmesi gerekmektedir.

Başvuru esnasında yüz yüze görüşme gerçekleştirileceğinden, başvurular yalnızca adayın kendisinden alınacaktır. Başkası aracılığıyla veya mail yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

2018-2019 Akademik Yılı Yetenek Bursu Başvuru Formu: 2018-2019 Yetenek Bursu Başvuru Formu